Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Kristian Ishøy  Kristian Ishøy (f. 1981) voksede op i Klarup lidt uden for Aalborg og blev uddannet cand. merc. i International Business fra Aalborg Universitet med speciale i International handel og Supply Chain Management.
  Han har siden hen boet i bl.a. Kina, Belgien, Østrig og Spanien. I 2011 besluttede han sig sammen med sin familie for at flytte tilbage til Aalborg efter en række år i udlandet.
  Passionen for vin er opstået under Kristian Ishøys mange år i Spanien, hvor han bl.a. har arbejdet som vintjener på flere restauranter og har besøgt utallige vinhuse i stort set alle de spanske vinregioner. Disse mange besøg har også givet ham et stort netværk inden for den spanske vinverden.
  I 2011 åbnede Kristian Ishøy D’Wine i Aalborg – en specialbutik og engrosvirksomhed, der stort set udelukkende handler med spanske vine. I dag har D’Wine mere end 60 agenturer fra Spanien og som noget nyt også enkelte fra Portugal. Listen af vinhuse omfatter alt fra store berømte huse som Viña Sastre fra Ribera Del Duero og Vinicola Real i Rioja til små producenter som Señorio de Nevada i Granada. Fælles for alle er en enestående kvalitet og den gode historie.
  I april 2014 åbnede D’Wine en vinbar i Aalborg, en spansk perle i byens centrum, der ligger side om side med firmaets detailbutik. Her kan man få lækker spansk tapas som tilbehør til de mange vine, der kan smages glasvis.
  Ud over handelen med vin afholder Kristian Ishøy en række vinsmagninger i Danmark og Skandinavien, hvor han deler ud af sin specialviden om Spanien og spansk vin. Desuden arrangerer han vinrejser for mindre grupper til alle områder i Spanien.
  Privat er Kristian Ishøy gift med Rikke, og sammen har de børnene Noah og Alma på henholdsvis 4 og 1 år. Den sparsomme fritid bliver brugt på virket i Lions Club og på at spille en runde golf - eller holde ferie i sommerhuset, der (selvfølgelig) ligger i Spanien.
  Adresse: D’Wine, Algade 54, 9000 Aalborg, tlf.: 26 13 12 31, e-mail: ki@d-wine.dk, www.d-wine.dk. (Opdateret 2014).