Lars Møller Jensen (f. 1965) har mere end 30 års vinøs uddannelse med sig i bagagen.
  Efter gymnasiet i Grenå, hvor vinen allerede var en interesse, blev det til trawlerfiskeri i Grønland, griseopdræt i Ebeltoft og job som handyman og privatchauffør i USA, hvor han fik kørt vejene tynde i 29 stater.
  Under økonomistudierne i Århus trak vininteressen stadig mere i ham og inspirerede ham til at droppe tal og kurver og kaste sig over uddannelsen som tjener.
  I 1994 blev han udlært fra restaurant Lumskebugten med senere job på Sølyst og d’Angleterre. Derudover har han også læst journalistik, HA og HD.
  Lars Møller Jensens karriere i vinbranchen startede med et konsulentjob hos H.J. Hansen Vin.
  Dernæst et job som salgschef først hos House of Wine og sidenhen hos Haugen Gruppen og Magasin.
  I 2005 vendte han tilbage til H.J. Hansen Vin – til et job som salgschef. Og i 2012 tiltrådte han en stilling som salgsdirektør hos Theis Vine - et vinfirma med egen eksportafdeling, et datterselskab i Stockholm og en flot detailforretning i København.
  I 2013 søgte han igen nye udfordringer - denne gang hos Løgismose Vin, hvor han i dag varetager firmaets salg af vin til hoteller og restauranter.
  Ved siden af sit daglige arbejde fungerer Lars Møller Jensen som dommer i DM for tjenerelever og EM for tjenere. Og så er der fritiden, der går med boksetræning og fodbold.
  Ferierne går til vinregioner i Europa, Syd- og Nordamerika og Australien – sammen med familien – men allerhelst går de til Færøerne, hvor en stor del af hans familie bor.
  Adresse: Løgismose Vin, Nordre Toldbod 16, 1259 København K., tlf.: 33 18 76 36, mobil: 27 79 54 12, e-mail: lmj@loegismose.dk, www.loegismose.dk. (Opdateret 2013).