Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Lars Møller Jensen

  Lars Møller Jensen (f. 1965) har mere end 35 års vinøs uddannelse med sig i bagagen.
  Efter gymnasiet i Grenå, hvor vinen allerede var en interesse, blev det til trawlerfiskeri i Grønland, griseopdræt i Ebeltoft og job som handyman og privatchauffør i USA, hvor han fik kørt vejene tynde i 29 stater.
  Under økonomistudierne i Århus trak vininteressen stadig mere i ham og inspirerede ham til at droppe tal og kurver og kaste sig over uddannelsen som tjener.
  I 1994 blev Lars Møller Jensen udlært fra restaurant Lumskebugten med senere job på Sølyst og d’Angleterre. Derudover har han også læst journalistik, HA og HD.
  Starten i vinbranchen gik via et konsulentjob hos H.J. Hansen Vin i 1996. Dernæst fik han job som salgschef først hos House of Wine, siden hen hos Haugen Gruppen og Magasin.
  I 2005 vendte han tilbage til H.J. Hansen Vin – til et job som salgschef. Og i 2012 tiltrådte han en stilling som salgsdirektør hos Theis Vine, som i 2013 blev til nye udfordringer hos Løgismose Vin.
  I 2016 stiftede Lars Møller Jensen importfirmaet Fejø Vin Aps, som stadigt er aktivt med salg til restauranter. Fire år senere blev Sydhavnens Vinbar føjet til hans aktiviteter, og snart åbner "Minibaren" ved siden af, samt en lokal vinbutik i Sydhavnen, kaldet "Den Tredje"
  Lars Møller Jensen fungerer derudover som dommer i DM for tjenerelever og nyder at restaurere fritidshuset på Fejø.
  Adresse: Sydhavnens Vinbar, Borgbjergsvej 52, 2450 København SV, e-mail: info@sydhavnensvinbar.dk. (Opdateret 2023).