Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Lene Stentoft


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Lene Stentoft (f. 1960) var godt i gang med cand.merc.-studiet, da en ven lokkede hende med til en vinsmagning. Hun anede ikke noget om vin, men smagte en Mouton Rothschild og var bare helt solgt! Siden dengang har hun ikke sluppet vinens verden.
  I første omgang blev det kun til en hjemmeside med månedlige smagenotater, men til sidst tog hun springet og etablerede Liber Vin. I begyndelsen handlede hun med andre, der importerede vin, men hun fandt ret hurtigt ud af, at det var nødvendigt selv at importere for at opnå det helt rigtige sortiment.
  Liber Vin voksede sig større, og pladsen i rækkehuset i Århus blev for trang. I 2003 flyttede Lene Stentoft til en idyllisk landejendom i Sønderbæk mellem Randers og Viborg, hvorfra Liber Vin drives den dag i dag.
  Hos Liber Vin er kvaliteten i højsædet, og for alle vinene gælder det, at der er et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet.   
  Det faste sortiment omfatter omkring et halvt hundrede forskellige vine, både oversøiske og europæiske. Derudover kører forretningen med temaer, som fx New Zealand, Italien og Spanien, ligesom der i år er fokus på Californien.
  Vinene bliver håndplukket af Lene Stentoft, der også lægger vægt på at have meget tætte relationer til de vinhuse, vinene kommer fra.  .
  Adresse: Liber Vin, Viborgvej 379A, Sønderbæk, 8920 Randers NV, tlf.: 20 66 69 06, e-mail: lene@liber-vin.dk, www.liber-vin.dk. (Opdateret 2010).