Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Lene Voller


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Lene Voller (f. 1956) stammer fra Fyn, hvor hun i seksten år arbejdede som blandt andet regnskabschef i familiens møbelkæde. Efter seks år med eget regnskabsfirma fik hun job som sekretær for kædechefen i forretningskæden Vinstokken. Og da Lene Voller længe havde haft en brændende interesse for vin, var hun havnet på den helt rigtige hylde.
  Da Vinstokken lukkede, fortsatte hun i marketingafdelingen i vinfirmaet Vingaarden i en række år, hvorefter hun flyttede til København og til et job i Kjær & Sommerfeldt’s erhvervsafdeling.
  Ud over vin har Lene Voller en anden stor interesse, nemlig kunst – en interesse, der blev skærpet under hendes mange vinrejser, hvor vin og museumsbesøg blev kombineret.
  Så lykken var gjort, da hun i 2007 fik chancen for at overtage det tidligere Galleri Nørby i København og indrette det til en kombination af galleri og vinforretning. Vingalleriet.com hedder etablissementet, hvor der sælges kunst og vin – blandt andet vin af egen import fra fjorten europæiske vinhuse – til private, hotel- og restaurantsektoren og erhvervslivet samt til mange kunstforeninger.
  I foråret 2008 slog en sommerfilial af Vingalleriet.com dørene op i Dragsholm Slot i Nordvestsjælland. Og den 1. oktober åbner en erhvervsafdeling af galleriet på Fyn.
  Med kun tre ansatte er der ikke megen fritid til overs, men den, der er, tilbringer Lene Voller med familie og venner eller på farten til et af verdens mange vindistrikter.
  Adresse: Vingalleriet.com, Vestergade 8, 1456 København K, tlf.: 33 9116 00, e-mail: lene.voller@vingalleriet.com, www.vingalleriet.com.