Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Michael Søe
.
VinAvisens Blå Bog
...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.
![]() | ![]() | ![]() |
Hans karriere som færdigudlært tjener startede på Hotel Limfjorden. Senere blev han restaurantchef hos Hotel Scanticons Restaurant La Cocotte i Århus og efterfølgende hotelchef på Fakkegrav Badehotel. Sideløbende med sit faste arbejde har Michael Søe også fungeret som skuemester og sensor for Horesta ved eksaminerne på tjenerfagskolen. I 1998 startede hans anden karriere – den i vinbranchen – hvor han blandt andet har haft sin gang hos vinfirmaerne Ambassadeur Wine, Philipson Wine, Kjær & Sommerfeldt og H.J. Hansen Vin og samtidig har afholdt flere kurser for vinbranchefolk i vin og salg. I 2010 vendte Michael Søe tilbage til Kjær & Sommerfeldt som Key Account Manager efter at have drevet vinhandel i Silkeborg og fik ansvaret for al vinsalg i det midtjyske til både virksomheder og hotel- og restaurantbranchen. I 2014 påtog han sig nye ansvarsområder som distriktschef for erhverv og specialhandel og fik derudover ansvaret for driften af Kjær & Sommerfeldts forretning i Aarhus. Og i 2017 blev han salgschef for VinConnection, et firma, som Kjær & Sommerfeldt netop havde erhvervet. For Michael Søe hører vin og gastronomi uløseligt sammen, så en stor del af fritiden spenderes i køkkenet med gryder, pander og de bedste råvarer. Med god mad skal der også motion til, og den får han blandt andet som fodbolddommer i Århus Fodbolddommerklub. Adresse: VinConnection, M. P. Allerups Vej 45 A, 5220 Odense SØ, mobil: 51 48 86 06, e-mail: michael@vinconnection.dk, www.vinconnection.dk. (Opdateret 2019). | ![]() |