Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Michael Twide    Michael Twide (f. 1962) har en uddannelse som cand.merc. med speciale i international markedsføring fra Handelshøjskolen i København. Og så har han en glødende interesse for vinens verden – en interesse, der for alvor fik næring, da han flyttede til Barcelona for atten år siden. I den pulserende spanske storby åbnede han og hans hustru, kunstneren Nana Andersen, et kombineret vinoteka og kunstgalleri.
    Sideløbende grundlagde Michael Twide et vinkonsulentfirma, der hjalp spanske bodegaer med at finde importører i udlandet.
    Familien vendte tilbage til Danmark i 2011, men vinen har Michael Twide ikke sagt farvel til. I år slog han dørene op for vinbutikken La Etiqueta, på hvis hylder man udelukkende finder rød- og hvidvine samt cava af bedste kvalitet fra en række spanske vindistrikter. Sortimentet er ikke stort, men hver enkelt vin er håndplukket med omhu af indehaveren selv. En stor del af vinene er økologiske og hans udvalg af catalanske vine hører til Danmarks bedste og største.
    Michael Twide nøjes ikke med at stå bag disken i butikken i Skibby. Han afholder også vinsmagninger rundt omkring, ligesom hans vinkonsulentfirma er flyttet med til Danmark. I dag omfatter kunderne fyrre spanske bodegaer, som han hjælper med at finde importører til i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien og England.
    Adresse: La Etiqueta, Hovedgaden 78, 4050 Skibby, tlf.: 54 90 40 66, mobil: 50 72 03 33, e-mail: obranan@gmail.com, www.laetiqueta.dk. (Opdateret 2016).