.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Mikael Aagaard (f. 1952) fik efter sin afgangseksamen fra Niels Brocks Handelsskole job i Irmas indkøbsafdeling. Da han mødte på sin første arbejdsdag hos den legendariske direktør Børge Olsen, havde ingen informeret ham om, hvad det var, han skulle indkøbe. Det viste sig at være vin, og dermed var hans livsbane udstukket.
  Efter fem år endte han som afdelingsleder af vin- og spiritusafdelingen i Irma. Det var i 1970'erne, hvor butikskæden gjorde en indsats for at lære danskerne at drikke god vin. Så foruden Okseblod, Præstetanker og andre dengang markante mærker stod Mikael Aagaard for salget Grand Cru Classé i trækasser - mod forevisning af girokvittering.
  Siden sin tid i Irma har Mikael Aagaard bestredet ledende stillinger i en lang række vin- og spiritusfirmaer - blandt andet Vingaarden i Odense, BS Supermarked, hvor han var med til opstarten af Fakta, Erik Troels-Smith, Vingros i Helsingør og Danisco/Peter F. Heering i Svendborg. Senest har han solgt diverse spanske vine til danske, norske og svenske forbrugere.
  I august 2003 tiltrådte han jobbet som key account manager hos Nicvin i Roskilde, hvor han fik ansvaret for kontakten til nye kundegrupper i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Finland. Og siden maj 2005 har han været ansat hos Noer & Kofod Wines, hvor han har ansvaret for salg til erhvervskunder på Midt- og Østsjælland.
  Mikael Aagaard er gift med Karin, der er ledende lægesekretær, og sammen har de børnene Gitte og Christian.
  Adresse: Knudslundvej 30A, 2605 Brøndby, tlf.: 24 28 42 45, e-mail: ma@noerkofod.dk. (Opdateret 2018).