Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Morten Wulff  Morten Wulff (f. 1959) begyndte at interessere sig for vin i midten af 1970’erne, men det var ikke vinen, der fyldte mest dengang. Det var så ubetinget musik, der kom først. Der skulle endda gå 30 år for Morten Wulff som professionel i musikbranchen, primært som musikproducer, før ambitionen om et liv i vinbranchen blev født.
  Med et samlet salg på over 1 million albums, som den magiske mand bag navne for nogle af 80'ernes og 90'ernes store danske musiknavne, samt et job som musikproducer i Danmarks Radio, lærte han i denne periode kunsten at stole på og systematisere sine sanseindtryk i danske musikstudier - en kunst der senere skulle komme ham til gode i vinens verden.
  I år 2000 blev han ansat som marketingchef i Copenhagen Jazzhouse, hvor han blev frem til 2008. Dernæst fik han job hos Politikens Hus på Rådhuspladsen som eventansvarlig i den tidligere trykkehal, Pressen, der var blevet omdannet til et "inhouse" kulturhus for dagbladene Politiken og Ekstra Bladet.
  Det var i denne funktion, Morten Wulff opfandt de store vinsmagninger i Politikens Hus, som bl.a Spansk vin i Pressen, New World Wine Tasting og SMUK VIN - og at han for alvor fik sat skub i arbejdet med vin og kommunikation.
  Dette førte til begyndelsen på en uddannelse indenfor WSET, hvor diploma-delen i skrivende stund stadig studeres på Det Østrigske Vinakademi i Rust.
  Undervejs stiftede han Politikens Vinskole og lavede vinkort til flere restauranter, og i 2014 startede han sin egen vinforretning under navnet Wulff & Vin på Frederiksberg Allé.
  I 2006 investerede familien i en ruin i den andalusiske provins Granada. Ruinen er siden blevet omdannet til et maurisk palads, og det var her i Granada, at en dyb passion omkring Andalusien blev født. Dette førte til import af de sjældne vine fra Sierra Nevada samt en uddannelse som Sherry Educator hos Consejo Regulador i Jerez de la Frontera. Et ønske om at lære danskerne at drikke "rigtig" sherry har medført, at Morten Wulff i juli 2016 har åbnet Danmarks første sherrybar under navnet Nyhavns Bodega, med partneren Jesper Kemp.
  Adresse: Wulff & Vin, Frederiksberg Allé 25, 1820 Frederiksberg C, email: kontakt@wulffogvin.dk, www.wulffogvin.dk.