Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Per Holm-Larsen


.

VinAvisens Blå Bog
nappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Per Puch Holm-Larsen (f. 1967) læste som ganske ung til merkonom i marketing på Copenhagen Business School i København. I dag er han ansat som salgschef i den grafiske virksomhed Kailow Graphic i Rødovre.
  Og så har han sin altoverskyggende hobby: vin. Det var en række vinforedrag på aftenskole samt ferierejser til diverse vindistrikter i Frankrig, der satte gang i interessen. Utallige blindsmagninger med naboen og vinmanden Lars Bergø pustede yderligere til ilden.
  Drømmen om egen import af vin til videresalg på fritidsbasis spirede frem og blev en realitet, da Per Puch Holm-Larsen i 2004 overtog den mere end tyve år gamle Rungsted Vin, som han i dag driver sammen med Lars Bergø. Per Puch Holm-Larsens job består blandt andet i indkøb og markedsføring.
  Frankrig er og bliver favoritlandet, og det er frem for alt kvalitetsvine fra Languedoc og Rhône, man finder i sortmentet. Hvidvinene fra Alsace har dog også makkerparrets store interesse.
  Så snart Per Puch Holm-Larsen forlader skrivebordet hos Kailow Graphic, går turen videre til vinens verden, så der er ikke megen tid tilovers til diverse fritidsaktiviteter - dog bliver der så ofte som muligt tid til at støtte byens hold FCK i Parken. Et par løbeture langs Øresund fra tid til anden er dog med til at holde energien i top.
  Adresse: Rungsted Vin, Egeskovvej 22, 3490 Kvistgård, tlf.: 2896 3847, e-mail: rv@rungstedvin.dk, www.rungstedvin.dk. (Opdateret 2016).