Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Perry Hvidtfeldt


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

    Perry Hvidtfeldt (f. 1962) har både været salgschef i IT-branchen og markedschef hos TDC, før han besluttede sig for et brancheskift og for at opfylde sin drengedrøm om at være selvstændig.
    I 1999 åbnede han en af de første vinbarer i København, Pegasus Vin- og Tapasbar, der ligeledes omfattede en vinforretning med særlig vægt på oversøiske vine.
    Efter et par år solgte Perry Hvidtfeldt vinbaren og åbnede en stor, ny vinbutik i et gammelt pakhus i Holbæk. Navnet Pegasus fulgte med, og vinsortimentet fik hurtigt vokseværk. Også denne forretning blev solgt, hvorefter han i 2001 grundlagde Pegasus Vin Engros, hvor specialet er salg af vin til erhvervskunder og restauranter. I dag rummer forretningen flere hundrede vine fra hele verden, som vinhandleren i vid udstrækning selv importerer.
    Fritiden tilbringer Perry Hvidtfeldt i sit sommerhus på Sjællands Odde sammen med gode venner og sin 15-årige datter, Fie. Da han også er sponser for Ajax Håndbold, går en hel del af weekenderne desuden med at se på herrehåndbold fra bænken i klubben.
    Adresse: Pegasus Vin Engros, Østerled 28, 4300 Holbæk, tlf.: 59 47 43 14, mobil: 20 62 80 55, e-mail: pegasus.vin@mail.dk, www.pegasusvin.dk.