Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Peter Just Karberg    Peter Just Karberg (f. 1962) er femte generation i vin- og spiritusfirmaet Hans Just, og over hans vugge stod skrevet, at han burde køre familiefirmaet videre. Dette har han gjort med stor dygtighed i samarbejde med sin bror, Thomas Just Karberg (som vi senere vender tilbage til). Om deres fælles far, Flemming Karberg, står at læse ved at klikke her.
    Efter studentereksamen fra Kildegård Gymnasium i 1980 blev Peter Just Karberg sendt på udlandsophold hos firmaets internationale forbindelser – blandt andet hos Jägermeister i Tyskland, hvor han i et år deltog i den effektive markedsføring af den berømte bitter.
    Efter endt tre-årigt ophold i udlandet startede han i 1984 i familiefirmaet som salgskonsulent, og i dag er hans ansvarsområde hjemmemarkedet, hvor han står for salget af kendte mærker som Jägermeister, Grand Marnier, Campari, Linie Aquavit, Veuve Clicquot (Den gule Enke) og Noilly Prat. Endvidere sidder han i bestyrelsen for Trans-Alko A/S.
    Peter Just Karberg er gift med Maria, der er bromatolog, og sammen har de to børn, Camille på ni år og Holger på seks. Ferierne tilbringes i Nordjylland sammen med resten af familien, hvor strategien planlægges til fremtidig styrkelse af det gamle familiefirma.
    Adresse: Hans Just A/S, Århusgade 88, 2100 København Ø, tlf.: 35 26 72 00, fax: 35 26 23 37 og e-mail: pjk@hansjust.dk.