Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Thomas Thoresen  Thomas Thoresen (f. 1966) er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Siden 1995 har han arbejdet i IT-konsulentbranchen som salgsansvarlig og forretningsdirektør - og siden 2003 som virksomhedsrådgiver med speciale i forretningssystemer for en række danske virksomheder i eget konsulentfirma.
  Allerede i 1995 begyndte Thomas Thoresens at interessere sig for italiensk vin, da han som produktchef i et dansk firma med mellemrum besøgte nogle italienske maskinleverandører og blev introduceret for vinøse oplevelser. Siden hen er det blevet til mange rejser og vinbesøg i støvlelandet.
  Som andre borgere i Classensgade på Østerbro var han lokalt begunstiget med Det Italienske Vinhus, indtil forretningen lukkede i 2012. Så da det rigtige vinkælderlokale i Classensgade blev ledigt året efter, blev det startskuddet for Thomas Thoresens eget vinfirma, 2100Happiness. Hermed fik han mulighed for at kombinere forretning med sin store interesse for italiensk kvalitetsvin.
  2100Happiness er en medlemsbaseret italiensk vinhandel for private og virksomheder med showroom og afhentning i Classensgade torsdage og fredage. Den primære målgruppe er vinglade mennesker, der bor, arbejder eller en gang i mellem færdes i nærheden af Østerbro, og som værdsætter god italiensk vin.
  I sortimentet er der over 300 vine fra mere end 100 italienske vinhuse. Vinene kommer fra et nært samarbejde med en række kollegaer i vinbranchen og via egen import.
  Ud over handel med italiensk vin afholder 2100Happiness løbende vinsmagninger i showroomets dertil indrettede bar-miljø for de 1000 medlemmer. Derudover holdes vinsmagninger i samarbejde med lokale gallerier og restauranter med henblik på vinøse og mindeværdige oplevelser.
  Fritiden bruges hyggeligt med venner og familie. Thomas Thoresen har selv tre børn, Liv, Robert og Linn, samt bonussønnen Mikkel.
  Adresse: 2100Happiness, Classensgade 13, 2100 København Ø, tlf.: 22 11 50 18, e-mail: kontakt@2100happiness.dk, www.2100happiness.dk. (Opdateret 2019).