Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

TorbenMollerSorensen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Torben Møller Sørensen (f. 1943) havde ikke de ringeste planer om en fremtid i vinens verden, dengang han var purung og netop havde afsluttet realeksamen.
  Men et sommerferiejob i en københavnsk vinhandel blev altafgørende. Han blev nemlig hængende i stedet for at læse videre, og det har han ikke fortrudt.
  Siden da har han beskæftiget sig med vin hver eneste dag – i mange år via en række ledende stillinger i forskellige vinfirmaer og siden 1995 gennem eget vinfirma, Vinkyperens Vinkurser.
  I firmaet handles der ikke med vin, men med viden om vin i form af vinrejser samt kurser for såvel vinbranchen som lægfolk. Desuden havde han gennem femten år sit faste ugentlige vinprogram på P4.
  Torben Møller Sørensen og hans hustru bor på Tangegaard – en gammel historisk gård med tyve værelser og 7 tønder land. Det er også her, vinkurserne løber af stabelen.
  Den sparsomme fritid går med at restaurere gården samt med rejser, musik, kunst og ikke mindst gastronomi.

  Adresse: Vinkyperens Vinkurser v/ Torben Møller Sørensen, Tangegaard, Boelsmosevej 40, Lundeborg, 5874 Hesselager, tlf.: 62 25 10 37, mobil: 23 45 94 11, e-mail: vinkyper@mail.dk, www.vinkurser.dk. (Opdateret 2020).