Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Torsten Kahr


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Torsten Kahr (f. 1969) blev bidt af vin, da han i 1995 deltog i et aftenskolekursus om vin. Han læste om vin, smagte på vin, og i de følgende år rejste han rundt i de europæiske vindistrikter for at studere vin. Især interesserede Frankrig ham, og herfra hjembragte han mange gode flasker, som han mente, at andre også burde smage.
  I 1997 begyndte han så for alvor som garageimportør sideløbende med sit arbejde som tekniker i radio- og telebranchen. Firmaet døbte han VinDepotet, og det er vokset støt igennem årene.
  De første vine hentede Torsten Kahr på Château Le Mayne i Bergerac. – Jeg ville finde et godt alternativ til naboen Bordeaux, siger han. – Vinfolkene i Bordeaux kan jo lave fremragende vine, men efter min mening er de også begyndt at tage for høje priser for dem.
  I december 2002 tog han skridtet fra garageimportør til fuldtids-importør og forlod sit job som driftschef hos teleselskabet Telia i Glostrup, og siden da har VinDepotet oplevet en markant vækst. Sortimentet er udvidet med vine fra en hel del franske distrikter samt fra Italien, Spanien , Portugal, Argentina og New Zealand.
  VinDepotet afsætter sine vine en gros til detailhandlen, restauranter samt større virksomheder. Desuden driver firmaet sin egen lille vinhandel og vinklub samt det meget populære koncept "Månedens Vinkasse", hvor privatpersoner kan abonnere på seks vin om måneden.
  Privat bor Torsten Kahr sammen med Elisabetta, der er italiensk og derfor naturligvis står for kontakten til de italienske producenter.
  Adresse: VinDepotet, Kvarmløsevej 108, 4340 Tølløse, tlf.: 59 16 11 44, fax: 59 16 11 45, e-mail: vindepotet@mail.dk, websites: www.vindepotet.dk og www.maanedens-vinkasse.dk.