Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Werner Hansen


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Werner Hansen (f. 1932) fik øjnene op for vinens verden, da han i 1956 som ung kommis i Nakskov Brugsforening blev sendt på en vinrejse til Østrig og Ungarn.
  Efter en uddannelse på såvel andelsskole som handelsskole blev han i 1959 ansat i økonomiafdelingen hos SAS i Stockholm.
  I 1961 vendte han hjem til Nakskov Brugsforening til et job som uddeler, som han bestred i de næste 25 år. Sideløbende var han med til at åbne dørene for Lolland-Falsters første supermarked og via sit virke i en række udvalg i FDB med til at præge vinsortimentet i Brugsen og Kvickly.
  I 1985 grundlagde Werner Hansen vinklubben Druen, som den dag i dag lever i bedste velgående. Og året efter blev han ansat som vinkonsulent hos Svendborg Vinkompagni. Det blev til elleve spændende år med butiksbesøg, kunderådgivning og vinmesser over hele landet og et væld af vinkurser for medarbejderne i Brugsen og Kvickly.
  Selv om Werner Hansen i princippet er gået på pension, fortsætter han med at arbejde freelance med både vinmesser og foredrag. Derudover nyder han livet sammen med sin hustru gennem 51 år, Eeva, som heldigvis også er glad for vin.
  Adresse: Bakkedraget 37, 3460 Birkerød, tlf.: 45 82 11 43, e-mail: werner@hansen.mail.dk. (Opdateret 2012).