Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Her er, hvad vi fandt

Antal resultater: 4

stjernestjernestjernestjernestjerne

Midalidare 42/25, Midalidare Estate, Sauvignon Blanc, Thrakien, Bulgarien, 2020, lav alkohol (13%)

115 kr., pris på tilbud: 92 kr., AM Vinimport

Denne hvidvin er lavet på Sauvignon Blanc, men det er hverken den lette tørre franske udgave eller den oversøiske med al dens modne eksotiske frugt, der venter én i glasset. Det er en bulgarsk udgave - den er helt sin egen og rigtig dejlig. Vinen har en fint krydret duft af hyldeblomster og nyslået græs. Smagen er fyldig og tør med nektariner og fine krydrede noter, der holder ud i den lange eftersmag. En oplagt vin til kyllingeretter. Normalprisen er lige i overkanten mens tilbudsprisen er ok. Flasken har skruelåg.

Smagt i 2021/42
stjernestjernestjernestjernestjerne

Carpe Diem, Midalidare, Thrakien, Bulgarien, 2019, middel alkohol (13,5%)

115 kr., pris på tilbud: 92 kr., AM Vinimport

Carpe Diem er latin for ”grib dagen” - men man kan også roligt gribe en flaske af denne meget dejlige rødvin på Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec og Syrah. Førstnævnte drue træder i forgrunden med sin friske og intense solbærmost, mens de tre øvrige druer er vigtige medspillere til at skabe en velafbalanceret, koncentreret og fint krydret vin. De 115 kr. er bestemt helt ok - så køb vinen til tilbudsprisen.

Smagt i 2021/43
stjernestjernestjernestjernestjerne

Midalidare Mogilovo Village, Bulgarien, 2018, middel alkohol (14%)

148,5 kr., AM Vinimport

En bulgarsk rødvin på druerne Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot - og en rigtig dejlig rødvin, der dufter af hyldebær med strejf af fennikel. Smagen er indtagende, åben og fyldig med kompleks moden frugt, fine krydderier og en lang, fløjlsblød eftersmag. Prisen er helt ok for så høj en kvalitet.

Smagt i 2021/45
stjernestjernestjernestjernestjerne

42/45, Midalidare, Sauvignon Blanc, Bulgarien, 2022, lav alkohol (12,5%)

115 kr., pris på tilbud: 92 kr., AM Vinimport

En elegant bulgarsk hvidvin med Sauvignon Blanc-druens eksotiske frugt i en dejlig frisk og crisp udgave. Smagen er saftig og med liflige citrusnoter, der holder længe i munden. Køb vinen til tilbudsprisen - den er hver en krone værd - og nyd den til lette fiskeretter. Flasken har skruelåg.

Smagt i 2023/9