Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Harro Hallmann


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Harro Hallmann (f. 1963) stiftede først bekendtskab med tysk vin gennem jobbet på det Dansk-Tyske Handelskammer i begyndelsen af 90’erne. Interessen voksede, og i 2002 oprettede han hjemmesiden www.tyskvin.dk.
  Han afviser ikke, at han en dag kunne finde på at sælge vin via denne hjemmeside, men i dag drejer det sig udelukkende om at formidle informationer om tysk vin og Tyskland i det hele taget. Aktuelle informationer udsender han i dag gennem Tyskvin.dk’s facebookside.
  Harro Hallmann er overbevist om, at langt flere danskere ville nyde de tyske vine, hvis blot de ville prøve at smage på dem, så det slår han et kraftigt slag for gennem smagninger og foredrag.
  Han holder sig ajour med udviklingen i Tyskland gennem rejser til de tyske vinregioner og deltagelse i forskellige smagninger i Tyskland.
  Interessen for tysk vin og kultur går fint i spænd med Harro Hallmans daglige arbejde, idet han siden 2003 har været ansat som talsmand for det tyske mindretal i Danmark (se www.nordschleswig.dk) og også i den forbindelse arbejder for at fremme de dansk-tyske forbindelser.
  Da han fik dette job, flyttede han tilbage til fødebyen Haderslev.
  Adresse: Aarøsundvej 80, 6100 Haderslev, tyskvin@hallmann.dk, www.tyskvin.dk, www.facebook.com/Tyskvin.dk. (Opdateret 2018).