.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jørgen Dybdal Møller (f. 1953) blev indfanget af vinens forunderlige verden, da han i begyndelsen af 1970’erne var i lære som kommis i Favør Supermarked i Glostrup. Der skulle dog gå nogle år, før han igen kom i nærkontakt med vin. Et par store købmandskæder opdagede nemlig, at han var i besiddelse af et kreativt indretnings-gen, så indtil 1979 var han travlt beskæftiget med at indrette købmandsbutikker på stribe.
  Derefter slog han sig ned som selvstændig købmand i Gentofte, men så, i 1986, fik vininteressen overtaget. Han fik job som salgskonsulent i Better Brands, hvor han i 1993 blev udnævnt til salgschef.
  Titlen som salgschef hang ved under Jørgen Dybdal Møllers videre færd rundt i den danske vinbranche. Først gik turen til UDV Denmark, dernæst til Peter F. Heering og Vingaarden i Odense og i 2002 til Kjær & Sommerfeldt i København. I august 2004 blev han udnævnt til salgsdirektør i virksomheden med ansvar for salget til hotel- og restaurantbranchen, erhvervslivet og de mange private kunder. Dette samarbejde stoppede i februar 2007. Efter en kort periode hos Statoil, kom Jørgen Dybdal Møller tilbage til Horeca-kunderne på Sjælland for Hela Wine ApS, denne gang med vægten på bar-, cafe- og diskotekmiljøet.
  I 2011 lød startskuddet til en ny spændende udfordring i det nyligt omstruktureret Excellent Wine, hvor Jørgen Dybdal Møller har fået ansvaret for udviklingen af Horeca på Sjælland.
  Fritiden nyder han sammen med hustruen Anette Stenak – enten i huset i Slangerup eller i sommerhuset ved Lammefjorden, hvor Jørgen Dybdal Møllers gamle glæde for at indrette kommer til fri udfoldelse.
  Adresse: Excellent Wine A/S, Industriparken 16, 7400 Herning, tlf: 97 12 57 77, Mobil: 30 54 43 30, e-mail: jdm@excellentwine.dk, www.excellentwine.dk. (Opdateret 2011).