Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Hans Heide


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Hans Heide (f. 1940) er et kendt ansigt fra fjernsynet. Han har i mere end 25 udsendelser været med i programmet “Synspunkt” på DR TV , hvor en håndfuld mennesker diskuterer samfundsforhold og andre af tidens spørgsmål.
  Når han er med her i Vinbranchens Blå Bog, er det, fordi han nu i 21 år har udgivet “Vinnøglen” - den årlige vinguide med et bredt udvalg af de bedste vine i alle prisklasser.
  Hvert år er det de danske vinskribenters nestor, Erik Olaf-Hansen, der med sikker hånd styrer skuden over det store vinhav - med Geert Horst som solid ankermand. Desuden deltager forskellige vinkyndige og -interesserede mennesker i de mange smagninger, der ender med en "vinliste" på omkring 1000 forskellige vine til glæde og inspiration for danske vinkøbere.
  “Vinnøglen” er i dag den ældste og mest udbredte publikation på det danske vinmarked.
  Selv er Hans Heide student fra Ribe Katedralskole og uddannet inden for reklame og den grafiske branche samt dags -og ugepressen. Gennem 25 år var han selvstændig bogtrykker, og siden 1975 har han haft sit eget forlag med hovedvægten på faglitteratur. Af mere markante udgivelser kan nævnes "20.000 0rdsprog", et leksikon på næsten 900 sider.
  Privat er han gift med Eva, der med liv og sjæl deltager i det store arbejde med produktionen af årets “Vinnøgle”. Når han slapper af, jazzer han formidabelt på klaver, så hele huset ryster.
  Adresse: Heides Forlag, Kagsåvej 19, 2730 Herlev, tlf. og fax: 44 91 30 29, e-mail: heides@post.tele.dk.