.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Peter Nistrup (f. 1967) er nærmest flasket op med vin, idet hans far, Hans Jørgen Rasmussen, er både vinkyper og ejer af Amalie Vinimport. Sommerferierne gik ofte med at hjælpe til i forretningen, og få børn har banderoleret så mange vinflasker som Peter Nistrup.
  Det var dog først under et ophold som trainee hos Wente Brothers Winery i Californien (i dag Wente Vineyards), at interessen for vinens forunderlige verden blev vakt.
  Vel hjemme igen gjaldt det militæret og en uddannelse som officer. Vinglæden blev dog holdt ved lige – ikke mindst gennem de mange vinaftener, som han og vennerne arrangerede såvel på Frederiksberg Slot, hvor Hærens Officersskole har til huse, som i garnisonsbyerne rundt omkring i landet.
  Efter otte år sagde Peter Nistrup farvel til militæret for at hellige sig vinbranchen. Først blev det til et job i Amalie Vinimport og dernæst – efter et sidespring til en chefstilling i møbelbranchen – til posten som salgs- og produktchef i den danske afdeling af Bibendum Wine & Spirits, der slog dørene op i 2004.
  Arbejdet i den store skandinaviske koncern byder på adskillige rejser, så kalenderen er konstant booket op. Men når endelig der er et åndehul, nyder Peter Nistrup livet sammen med hustruen Marianne og børnene Caroline og Gustav. Et parti golf og lidt skiløb bliver det også til ind imellem.
  Adresse: Bibendum Wine & Spirits A/S, Broenge 8, 2635 Ishøj, tlf. 30 34 77 00, peter.nistrup@bibendum.dk.