Din ugentlige avis med nyheder fra vinens verden
Facebook Instagram

Jacob Hertz


.

VinAvisens Blå Bog

...Klik på knappen for at vende tilbage til Den Blå Bogs oversigtsside.
.

  Jacob Hertz (f. 1962) kunne have været sjette generation bag disken i den fine gamle juvelerbutik Kgl. Hofjuvelerer P. Hertz. Men guld og diamanter blev lagt på hylden til fordel for en HH på Niels Brock og en efterfølgende shipping-uddannelse.
  I 1984 blev han udstationeret i Hamburg som trainee hos rederiet Hamburg-Süd, hvor han i otte måneder kom igennem hele møllen – lige fra kontorarbejde til indklarering af skibe.
  I 1986 blev Jacob Hertz ansat som salgschef i den skandinaviske afdeling af det tyske speditionsfirma J.F. Hillebrand. Her fik han ansvaret for at opbygge virksomhedens danske markedsandel for transport af vin og spiritus – et arbejde, der hurtigt førte til en glødende interesse for vinens verden.
  Turen gik videre til andre vinøse poster i Better Brands og Selected Wines and Spirits – det senere Allied Domecq Spirits & Wine Danmark. Her var Jacob Hertz ansat som administrerende direktør frem til oktober 2005, hvor Allied Domecq blev opkøbt af franske Pernod-Ricard.

  Den 1. november 2005 startede Jacob Hertz Interbrands Denmark i samarbejde med Casper Freddie. Interbrands grundstamme er baseret på Teacher’s, Courvoisier, Laphroaig samt Black Tower. Internationale mærkevarer, som tidligere var at finde hos Allied Domecq men som, efter salget til Pernod Ricard og Fortune Brands, fandt en ny og naturlig plads hos Interbrands – The Nordic Solution.
  Interbrands er, som navnet antyder, en pan-nordisk virksomhed med egne kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Alle i den nordiske ledelse har en fortid hos Allied Domecq.
  Jacob Hertz’s fritid får hurtigt ben at gå på sammen med hustruen, vinkyperen Malene Smidt Hertz, og deres to små piger, Emilie og Clara. Om vinteren dyrker han squash, og om sommeren står den på golf og vandskisport. Og så er der rejserne med familien, der meget ofte går til et af verdens mange vinlande.
  Adresse:
  Interbrands Wines & Spirits Denmark ApS, Tornerosevej 127 A, 2730 Herlev, tlf.: 43 20 73 07, mobil: 40 11 86 66, fax: 43 20 73 01 e-mail: jacob.hertz@interbrandsnordic.com, www.interbrandsnordic.com.