Michael Madsen (f. 1957) blev udlært fra Vinstokken i Bagsværd i midten af 1970’erne. Storbyen trak, og han fik arbejde hos Vesterport Vin & Tobak, men allerede efter et halvt år fandt han ud af, at den store vide verden trak endnu mere. For 500 kr. købte han en gammel Volvo og kørte til Indien sammen med to venner.
  Vel hjemme igen fik Michael Madsen job hos Pio’s Vinhandel på Østerbro, men det varede ikke længe, før rejseiveren meldte sig igen. Rygsækken blev pakket, og sammen med en ven turede han rundt i Nord- og Sydamerika samt på de caribiske øer i de næste fjorten måneder.
  Turen gik tilbage til Danmark og til et job hos Vinicole Vinimport. Dernæst blev Michael Madsen ansat hos Henrik Madsen i Vinhuset Millésime, hvor han lærte Bourgognes lyksaligheder at kende.
  I 1988 kom han så til Juuls Vinhandel, som han tre år senere overtog sammen med Helge Nidløse. Det var indledningen til et godt makkerskab, som fortsatte lige indtil 2003, da Helge Nidløse gik på pension.
  Juuls Vinhandel handler med et bredt sortiment af vin og spiritus til såvel privatkunder som til specialbutikker, barer og restauranter. Ikke mindst udvalget af 600 forskellige whiskymærker er imponerende. Et af højdepunkterne i Michael Madsens karriere var, da han i 2004 blev optaget i det eksklusive whisky-broderskab "Keeper of the Quaich", hvilket bl.a. indebærer retten til at gå med kilt.
  Når Michael Madsen ikke løber rundt i forretningen eller sidder på sin kontorstol og bestiller vine hjem, sidder han gerne godt plantet i sadlen på en hest eller udtænker lumske træk ved et spil skak. Der bliver dog også tid til at hygge sig med kvinden i sit liv, Anne, samt tage sig af hus og have.
  Adresse: Juuls Vinhandel, Værnedamsvej 15, 1819 Frederiksberg C, tlf.: 33 31 13 29, e-mail: info@juuls.dk, www.juuls.dk.